Meld je aan als dealer

Overweeg je deel uit te maken van het DutchEbike-dealernetwerk? Gebruik ons aanmeldformulier om een persoonlijke kennismaking in te plannen en ontdek ons uitgebreide assortiment.

 

Bij DutchEbike streven we ernaar om partnerschappen te bouwen en samen te groeien. Meld je vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden!

Uitgebreid assortiment

Als DutchEbike-dealer heb je toegang tot een breed scala aan hoogwaardige elektrische fietsen, waaronder merken als Puch en Tomos. Dit uitgebreide assortiment stelt je in staat om aan de diverse behoeften van je klanten te voldoen.

Professionele ondersteuning

DutchEbike biedt niet alleen producten, maar ook professionele ondersteuning voor dealers. Of het nu gaat om marketingmaterialen, trainingen of technische assistentie, we staan klaar om je te helpen bij elke stap.

Flexibele samenwerking

Wij begrijpen dat elke dealer unieke behoeften heeft. Daarom biedt DutchEbike flexibele samenwerkingsmogelijkheden, aangepast aan jouw bedrijfsmodel en doelstellingen en staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Toegewijde dealerportal

Met onze speciale dealerportal heb je 24/7 toegang tot belangrijke informatie, voorraadbeheer en ondersteunende materialen. Dit platform is ontworpen om je werk te vereenvoudigen en efficiëntie te bevorderen.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier hiernaast in en wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren op je aanmelding.

Direct contact

Adresgegevens

De Hak 17-18-19
5107 RG Dongen
Nederland

Bedrijfsgegevens

KVK 73923842
BTW NL8597.114.44B01

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.