Wij hebben passie voor mobiliteit

Bij DutchEbike BV gaat mobiliteit verder dan alleen vervoer – het is een passie die ons drijft. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we ons ontwikkeld tot een vooraanstaande importeur van de gerenommeerde merken als Puch en Tomos.

 

Met een uitgebreid dealernetwerk en zes fysieke winkels, inclusief servicepunten verspreid over het land, bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende aftersales.

DutchEbike BV omarmt de evolutie van mobiliteit en blijft zijn grenzen verleggen om de toekomst van vervoer vorm te geven.

Wat maakt ons anders dan anderen

2

Wij zijn vanaf het begin af aan betrokken bij het ontwerp en de productie waardoor wij volledig achter onze merken staan.

250

Dealers

We gaan verder dan enkel het leveren van producten. We delen graag onze expertises en bieden tevens marketingondersteuning.

6

Met zes fysieke winkels en bijbehorende servicepunten waarborgen wij een optimale after sales voor u en uw klanten.

50K

Fietsen

Via ons dealernetwerk worden er jaarlijks circa 50.000 elektrische fietsen geleverd in de Benelux.

We stellen ons graag aan je voor

Mitchell

Management

Bram

Marketing

Mike

Sales

Jeffrey

Sales

Mitchell

Management

Bram

Marketing

Mike

Sales

Jeffrey

Sales

Want to join a winning team?

We zijn ervan overtuigd dat geweldige mensen nodig zijn om een uitstekend product te creëren. Daarom selecteren we niet alleen professionals die perfect hun vak verstaan, maar ook personen die onze bedrijfsmissie en visie onderschrijven.

Maatschappelijk betrokken

Bij DutchEbike BV geloven we sterk in het idee dat succes niet alleen gemeten wordt in cijfers, maar ook aan de positieve impact die we hebben op onze omgeving.

 

Als bloeiend bedrijf zijn we er trots op sociaal te ondernemen. We streven naar een inclusieve gemeenschap door middel van onze samenwerking met de Diamant Groep in Tilburg. Dit partnerschap stelt ons in staat om mensen de kans te geven op een passende baan binnen ons assemblagetraject, waarbij we geloven in het potentieel van elk individu.

 

Een andere manieren waarop we dit doen, is door onze rol als hoofdsponsor van de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg, waar we getalenteerde jonge atleten ondersteunen op hun weg naar succes.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat zakelijk succes en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand kunnen gaan. Bij DutchEbike BV kijken we ernaar uit om onze inspanningen voort te zetten en een positieve impact te blijven maken op de wereld om ons heen.

Niets missen?

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en
innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.