Join a winning team

Bij DutchEbike erkennen en waarderen we jou als individu en bouwen we samen aan duurzame relaties. We bieden een omgeving waarin jij kunt groeien en jouw unieke bijdrage kunt leveren aan ons groeiende team.

 

Ben jij klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek de mogelijkheden bij DutchEbike en join a winning team!

Stage Marketing

Locatie Dongen

Wil jij jouw passie voor marketing in de praktijk brengen en de wereld van e-commerce verkennen? Bij DutchEbike krijg je de unieke kans om je stage te vervullen in ons Marketingteam.

 

Ontwikkel jouw vaardigheden door actief bij te dragen aan de groei van onze webshop, het optimaliseren van de website en het beheren van onze sociale mediakanalen. Werk samen met ervaren marketeers, leer de ins en outs van digitale strategieën en krijg hands-on ervaring in een bruisende omgeving.

 

Bij DutchEbike maak je niet alleen deel uit van een team; je draagt bij aan de visie van het merk.

Stage Fietsenmaker

Locatie Dongen

Heb jij een liefde voor fietsen en wil je de kneepjes van het vak leren? Bij DutchEbike krijg je de kans om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan. Ontwikkel je vaardigheden in onze werkplaats, waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt. Leer van ervaren monteurs, ontdek de nieuwste technologieën en draag bij aan de mobiliteit van de toekomst.

 

Een stage bij DutchEbike is niet alleen een kans om te leren, maar ook om te groeien en deel uit te maken van een team dat gepassioneerd is over fietsen. Klaar om jouw sleuteltalent te showen? Stap in de wereld van DutchEbike!

Stage Verkoop/Sales

Locatie Dongen

Word jij enthousiast van sales en wil je de ins en outs van het vak ontdekken? Bij DutchEbike krijg je de kans om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan als verkoper.

 

Ontwikkel je verkoopvaardigheden in onze showroom, waar elke dag nieuwe mogelijkheden biedt. Leer van ervaren verkopers en ontdek de nieuwste fietsmodellen en accessoires.

 

Een stage bij DutchEbike is niet alleen een kans om te leren, maar ook om te groeien en deel uit te maken van een team dat gepassioneerd is over fietsen. Klaar voor een avontuur in de wereld van sales? Join DutchEbike!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.