Join a winning team

Bij DutchEbike staat de mens centraal. Wij erkennen en waarderen jou als individu, en we bouwen samen aan duurzame relaties. We bieden een omgeving waarin jij kunt groeien en jouw unieke bijdrage kunt leveren aan ons groeiende team.

Ben jij klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek de mogelijkheden bij DutchEbike en join a winning team!

E-bike Specialist

Vestiging Dongen

Als E-bike Specialist bij DutchEbike in onze Profibike vestiging te Dongen, ben je toegewijd aan het deskundig onderhouden en repareren van e-bikes en bakfietsen.

 

Ben jij enthousiast over een uitdagende rol binnen een hecht en professioneel team? Beschik je al over ervaring als e-bike specialist of fietsenmaker? Dan is deze vacature bij DutchEbike precies wat je zoekt!

E-bike specialist

Vestiging Roosendaal

Als E-bike Specialist bij DutchEbike in onze Profibike vestiging te Roosendaal, ben je verantwoordelijk voor het vakkundig onderhouden en repareren van e-bikes en bakfietsen.

 

Ben jij enthousiast over een boeiende rol binnen een warm en professioneel team? Heb je al ervaring als e-bike specialist of fietsenmaker? Dan is deze vacature bij DutchEbike op maat gemaakt voor jou!

E-bike Specialist

Vestiging Goes

Als E-bike Specialist bij DutchEbike in onze Profibike vestiging te Goes, ben je verantwoordelijk voor het vakkundig onderhouden en repareren van e-bikes en bakfietsen.

 

Sta jij te springen voor een boeiende rol in een warm en professioneel team? Heb jij al ervaring als e-bike specialist of fietsenmaker? Dan is deze vacature bij DutchEbike op jouw lijf geschreven!

E-bike specialist

Dongen - 40 uur

Vanuit Dongen ben jij verantwoordelijk voor het repareren en afmonteren van diverse e-bikes, fatbikes en bakfietsen. Je voert reparaties uit, beoordeelt garantieclaims en biedt tevens telefonisch advies aan dealers die onze fietsen verkopen.

Sta jij te popelen voor een boeiende rol in een warm en professioneel team? Heb jij al ervaring als e-bike specialist of fietsenmaker? Dan is deze vacature bij DutchEbike op jouw lijf geschreven!

Open sollicitatie sturen?

Voel je vrij om een open sollicitatie te sturen; bij DutchEbike verwelkomen we graag
enthousiaste mensen in ons dynamische team!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.