Vlotte levering, perfecte service en ondersteuning

Met zes eigen fysieke winkels en servicepunten verspreid over het land, brengen wij service naar een nieuw niveau. We streven naar vlotte en transparante levertijden en een perfecte aftersales ondersteuning, zodat uw mobiliteit altijd moeiteloos verloopt.

 

DutchEbike is niet alleen uw betrouwbare leverancier, maar ook uw partner voor zakelijk fietsen en fietsplannen. Wij begrijpen dat mobiliteit niet alleen persoonlijk is maar ook zakelijke invloeden heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsdoelen.

Ontdek DutchEbike: uw partner voor vlotte levertijden, perfecte aftersales, en op maat gemaakte oplossingen voor zowel persoonlijke als zakelijke mobiliteit.

Ervaringen van anderen

Duidelijke en heldere afspraken

Een verademing! Transparante afspraken maken zaken doen met DutchEbike een plezier zonder verrassingen.

BudgetBike Leiden www.budgetbike.nl

Prettige communicatie

DutchEbike blinkt uit in communicatie. Snel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Een waar genot om mee samen te werken.

Prijssnijder - Den Haag www.prijssnijder.nl

Scherpe prijzen voor ons als dealer

Topdeals bij DutchEbike! Hun prijzen geven ons als dealer een voorsprong. Kwaliteit en winst gaan hierdoor hand in hand.

Edwin Groen - Heerhugowaard www.edwingroen.nl

Eigen servicepunten

Bij DutchEbike gaan we verder dan de verkoop. Met onze eigen servicepunten verspreid over het land garanderen we directe en toegewijde ondersteuning. Elk servicepunt is een toegangspoort tot expertise en zorg, waardoor jouw mobiliteit altijd onze prioriteit blijft.

Duurzame fietsgaranties

Bij DutchEbike staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze fietsgaranties bieden niet alleen gemoedsrust, maar beloven ook langdurige zorg voor jouw elektrische fiets. Kies voor een mobiliteitspartner die zich inzet voor een duurzame toekomst.

Marketing en ondersteuning

Onze toewijding aan onze dealers blijkt ook uit onze marketing- en ondersteuningsinitiatieven. In samenwerking met Puntmedia en MvH Marketing bieden we uitgebreide ondersteuning om jouw bedrijf te laten schitteren.

 

Samen tillen we jouw marketingstrategie naar nieuwe hoogten, met aandacht voor detail en een focus op succes. Kies DutchEbike en ervaar een partnerschap dat verder gaat dan de fiets.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag aan onze serviceafdeling? Neem dan contact met ons op via
telefoon of e-mail. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.