Ervaar de vrijheid met Tomos e-bikes

In het jaar 2023 verwelkomde DutchEbike BV het veelbelovende merk Tomos in zijn portfolio, met de visie om de wereld van elektrische fietsen te verrijken met innovatieve ontwerpen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen.

 

Onder de vleugels van DutchEbike gaat Tomos de uitdaging aan om grenzen te verleggen en een nieuwe standaard te zetten. Het debuut van het eerste model, de Tomos Flexer, een indrukwekkende elektrische fatbike, markeert het begin van een opwindend tijdperk in november 2023. Met het oog op de toekomst onthult 2024 een veelbelovend scala aan prachtige en baanbrekende modellen, waarmee Tomos zijn toewijding aan vooruitstrevende mobiliteit en ongeëvenaarde rijervaringen bekrachtigt.

 

Bereid je voor op een reis vol ontdekkingen terwijl Tomos de weg opgaat naar elektrische excellentie.

2

Modellen e-bikes

De eerste twee modellen van Tomos zijn onlangs gelanceerd, maar 2024 belooft heel wat moois te brengen voor Tomos!

96

Dealers

Je vindt de collectie van Tomos terug in de showroom van 96 dealers. Dus er is altijd wel een Puch dealer bij jou in de buurt!

2K

Fietsen

Via ons dealernetwerk worden er dit jaar circa 2.000 Tomos elektrische fietsen geleverd in de Benelux.

50K

Kilometers

Er zijn al meer dan 50K kilometers gefietst op onze Tomos e-bikes; een symbool van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Betrouwbare prestaties

TOMOS staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid en het eerste model, de Tomos Flexer, is hierop geen uitzondering. Met hoogwaardige componenten en zorgvuldige aandacht voor detail, kun je rekenen op jarenlang probleemloos gebruik.

 

Klaar om je grenzen te verleggen en de wereld te verkennen op een TOMOS Flexer Fatbike?

Ontdek jouw stijl met Tomos

Onze Flexer Fatbike is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren – Matt Black en Desert Storm, waardoor je de perfecte fiets kunt kiezen die past bij je persoonlijke smaak en stijl. Bij TOMOS begrijpen we dat elk individu unieke behoeften heeft. Daarom bieden we de Flexer Fatbike in zowel dames- als herenuitvoeringen, zodat iedereen kan genieten van het avontuurlijke rijden op deze indrukwekkende fiets.

Wat biedt Tomos voor 2024

In 2024 blaast Tomos een frisse wind door het elektrische fietslandschap. Met een combinatie van geavanceerde innovaties en tijdloos design maken we van elke rit een opwindende ervaring. Verken binnenkort onze uitbreiding met nieuwe fatbike modellen en maak je klaar voor een revolutionaire vorm van mobiliteit met de aankomende lancering van onze allereerste elektrische bakfiets.

Dealer worden van Tomos?

Wil je deel uitmaken van het succesverhaal van Tomos? Word een officiële dealer en
sluit je aan bij ons gepassioneerde netwerk van fietsliefhebbers. Ontdek de
voordelen van het partnerschap met Tomos, waar vakmanschap, innovatie en
betrouwbaarheid samenkomen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.