De consument is welkom bij Profibike

Met Profibike hebben we onze zakelijke horizon verbreed en zijn we in 2017 de consumentenmarkt ingestapt. Terwijl DutchEbike zich blijft richten op de zakelijke markt, biedt Profibike een directe connectie met individuele consumenten.

 

Profibike is meer dan een webshop; naast het gemak van online winkelen, hebben we zes fysieke winkels met eigen service- en onderhoudsafdelingen.

 

Ontdek het beste van beide werelden: hoogwaardige zakelijke dienstverlening en een consumentgerichte ervaring, allemaal onder één dak.

6

Vestigingen

Met ondertussen zes vestigingen in Nederland is er altijd wel een Profibike Experience Center in de buurt.

15

Merken

Naast de merken Puch en Tomos biedt Profibike elektrische fietsen van ruim 15 andere Premium merken.

600

Fietsen

In de webshop van Profibike vind je meer dan 600 verschillende e-bikes, fatbikes, bakfietsen en meer.

50K

Bezoekers

Met ruim 50.000 maandelijkse bezoekers is Profibike een van de best bezochte webwinkels op het gebied van fietsen.

Onze webshop is altijd open

Bij ons draait het niet alleen om het aanbieden van producten; we streven ernaar om een naadloze en plezierige online winkelervaring te bieden, altijd en overal. Dus waar wacht je nog op? Duik in onze virtuele winkel en geniet van het gemak van onze webshop.

Snelle levering in heel Nederland

Bij ons draait het niet alleen om kwaliteit, maar ook om snelheid. Met duidelijke levertijden en frequente updates blijven onze klanten altijd op de hoogte. Ervaar het gemak van razendsnelle leveringen, waar wachten tot het verleden behoort.

1000m2 Experience Center

Ontdek ons Experience Center in Dongen, de ideale testlocatie voor liefhebbers van e-bikes. Met een royale ruimte van 1000 vierkante meter nodigen wij klanten uit om vrijblijvend alle e-bikes te testen. Stap binnen en ervaar het plezier van een proefrit, waar passie voor elektrisch fietsen tot leven komt.

Bezoek onze webshop

Neem een kijkje in de webwinkel van Profibike en ontdek de collectie elektrische
fietsen, fatbikes, bakfietsen, accessoires en meer.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.