Fiets van de zaak voor bedrijven en zzp’ers

Bij DutchEbike begrijpen we dat jouw werknemers het hart van het bedrijf vormen en hun welzijn van groot belang is. Daarom bieden wij op maat gemaakte fietsplannen aan voor werkgevers en zzp’ers die willen investeren in het welzijn van hun team.

 

Wij werken samen met toonaangevende namen in de sector, zoals hellorider en lease-a-bike, om je een naadloze en volledig geïntegreerde fietslease-oplossing te bieden. Dit betekent dat jij als werkgever volledig ontzorgd wordt op het gebied van administratie, terwijl je werknemers kunnen genieten van de voordelen van zakelijke fietslease.

 

Wij geloven dat een gezonde en actieve levensstijl niet alleen de individuele werknemer ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur en duurzame bedrijfsdoelen.

Waarom kiezen voor fietslease

Fiscaal voordeel

Sinds januari 2020 valt fietslease buiten de WKR, met duidelijke wetgeving die fiscale voordelen biedt voor zowel werkgevers als werknemers.

Gezondheid

Fietsen bevordert een actieve levensstijl en verbetert de gezondheid van jouw werknemers. Dit betekent minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Duurzaamheid

Fietsen naar het werk is beter voor het milieu en op deze manier draagt ook jouw onderneming bij aan een meer duurzame wereld.

Ruime keuze

Met meer dan 500 fietsen van verschillende topmerken kunnen wij jouw werknemers altijd de fiets bieden die perfect aansluit bij hun wens.

Een selectie uit ons aanbod

Wij werken samen met

Laten we kennis maken

Neem contact op met onze lease adviseur

voor een fietsplan op maat voor jouw onderneming.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en innovaties door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.